Kaikkien aikojen urheilukauppa Äkäslompolossa

Ylläksen alueen kahdeksan vuodenaikaa mahdollistavat upeat ulkoiluelämykset kaikkina aikoina – lajit vain vaihtuvat! Tunturissa olosuhteet voivat muuttua hujauksessa, mutta olosuhteisiin sopivilla välineillä, varusteilla ja vaatetuksella joka keli on elämyskeli. Me Sport Corner Ylläksessä tunnemme tunturien metkut, joten saat meiltä ympäri vuoden oivalliset vaatteet ja välineet Ylläksen alueen ulkoaktiviteetteihin.

 

Myymälästämme löydät välineet, vaatteet, jalkineet, alusasut ja asusteet tutuilta ja tuntemattomammilta, mutta yhtä kaikki erinomaisiksi todetuilta, tuotemerkeiltä. Koska kaikkea ei kuitenkaan tarvitse omistaa itse, olemme huolellisesti rakentaneet kattavan valikoiman vuokravälineitä. Ne mahdollistavat huippuhetket ulkona niin ensikertalaisille kuin kokeneemmillekin ketuille.

 

Yrityksemme on perustettu lähes 20 vuotta sitten. Paitsi hyvästä valikoimasta ja huippukuntoisista vuokravälineistä, meidät tunnetaan myös osaavasta ja ystävällisestä palvelusta – onhan koko henkilökuntamme innokasta ja intohimoista ulkoilijakansaa, joka viihtyy tunturissa ympäri vuoden. Asiakkaistamme suurin osa on Ylläkseen ihastuneita ulkoilijoita ja nautiskelijoita, mutta palvelemme myös esimerkiksi kilpahiihtäjiä. Kaikille tarjoamme kaupanpäällisiksi iloisen ilmeen ja viimeisimmät vinkit tunturiin.

 

Tervetuloa!

  • Ziener
  • Julbo

Huomaathan, että erityisesti sesonkiaikana kannattaa varaus urheiluvälineistä tehdä etukäteen, jotta saat varmasti haluamasi välineet ja varusteet käyttöösi oikeassa koossa. Varauksen voit nopeiten tehdä suoraan verkkosivuillamme, mutta voit toki myös soittaa tai lähettää meille sähköpostia.

 

Mikäli tuotteista, palveluista tai jostain muusta aiheesta herää kysymyksiä, Sport Corner Ylläksen tiimi auttaa sinua mielellään. Poikkea myymälässämme, soita, lähetä sähköpostia tai täytä oheinen kaavake ja palaamme asiaan.

020 712 0460

 vuokraamo@sportcorneryllas.fi 


Tunturintie 16

    95970 Äkäslompolo

*Pakolliset kentät

Kiitos, minulle voi lähettää lisätietoja