SUOMEN ENSIMMÄINEN COMPETENCE CENTER

Dynafit Competence Centereitä löytyy maailmanlaajuisesti noin 60 kpl. Sport Corner Ylläs on Suomen ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa lajissaan. Tervetuloa tutustumaan!

Dynafit -asiantuntemus

Competence Centeristämme löydät parhaan mahdollisen asiantuntemuksen ja kokemukset Dynafitin tuotteista. Ylläksen maastot tarjoavat loistavat olosuhteet testata tuotteita ympäri vuoden. Henkilökuntamme skinnaa talvisin ja juoksee ja pyöräilee aktiivisesti kesällä joten osaamme kertoa sinulle tuotteiden toimivuudesta oman kokemuksen perusteella. 

 

 

Tuotevalikoima

Myymälästämme löydät kattavan valikoiman Dynafit -tuotteita ja välineitä ympärivuotiseen harrastamiseen. Talvella valikoimassamme on skinnaukseen ja vapaalaskuun sopivat sukset, -monot ja -siteet sekä muut  tarvittavat välineet ja vaatteet. Kesäisin löydät meiltä pokujuoksukengät, vaatteet ja varusteet. Lisäksi tuotevalikoimassa on monenlaisia perusulkoiluun sopivia vaatteita.

 

 

Vuokraamo-ja testivälineet

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden testata välineitä ennen  ostamista. Talvella löydät vuokraamostamme sukset, monot, sauvat, siteet, kypärät, yms. välineet. Kesäaikana testattavana on muun muassa polkujuoksukengät, -reput ja -liivit, sekä -sauvat.

 

 

Huolto ja korjaus

Competens Center -henkilökuntamme on koulutettu korjaamaan tuotteita ja meiltä löytyy jatkuvasti kattava valikoima varaosia. Mononmuokkaukseen erikoistuneet työntekijämme varmistavat että päiväsi tuntureilla sujuu mahdollisimman mukavasti.

 

 

Erikoistuotteet

Competence Centereistä löydät tuotteita, joita ei ole saatavilla muualta. Näitä tuotteita valmistetaan vain pieniä eriä ja ne tulevat myyntiin ainoastaan Competence Centereiden kautta. Competence Centerit saavat myös uutuustuotteita ajoittain myyntiin aikaisemmin kuin muut.