Ohjatut retket ja opastukset

Välinevuokrauksen lisäksi talvisin Sport Corner Ylläs tarjoaa opastettuja retkiä. Talvella 2021 aloitimme huippusuositut ski touring ja Bike to Ski -retkemme, joita jatketaan tulevina talvina. Osallistujamäärä näille retkille on rajattu, joten varaa paikkasi ajoissa. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta tai välineitä. Voit varata välineet tästä.

Talvella skinnataan lähituntureille kokeneen oppaan johdolla

 

Lähde nauttimaan takamaastojen koskemattomista lumista kokeneen oppaan johdolla. Järjestämme retket asiakkaiden taitotason ja toiveiden mukaan niin, että kaikki pääsevät nauttimaan lajista ja luonnosta. 

 

Viikoittaiset skinnausretket lähitunturille joka tiistai ja torstai. Lähtö klo 12.00, retken kesto n. 3 h. Osallistujamäärä min. 2 hlöä, max. 6 hlöä.  Hinta 125 €/hlö sis. skinnaus- ja lumiturvallisuusvälineet ja opastuksen. Omilla välineillä hinta 85 € sis. opastuksen.

 

Bike to Ski – tätä et voi kokea muualla! Skinnausvälineet pakataan mukaan ahkioon ja sähköpyörillä ajetaan tuntureiden läpi Kotamajalle. Kotamajalta lähdetään valloittamaan tuntureita, skinnattavissa on Pyhätunturi ja Lainio. Skinnauksen jälkeen Kotamajalla on mahdollista nauttia päivän keitto tai paistella makkaraa kodalla.
Retken kesto n. 5–6 h. Osallistujamäärä min. 2 hlöä, max. 6 hlöä. Hinta 225 €/hlö sis. sähköpyörän, skinnaus- ja lumiturvallisuusvälineet sekä opastuksen. Omilla välineillä hinta 185 € sis. sähköpyörän ja opastuksen. Retket järjestetään sopimuksen mukaan.

 

Skinnausretkillä on mahdollista testata Dynafitin skinnaus- ja vapaalaskuvälineitä. Vuokraamostamme löytyy löytyy suksia leveyksissä 74-107 mm ja monoja 950-1450 g.

 

Varaathan skinnausreissulle päälle sään vaatimat varusteet sekä lisäksi taukotakin, vaihtohanskat ja juomaa. Varmista myös, että sinulla on tarvittavat vakuutukset voimassa. Omilla välineillä retkille osallistuville vuokraamme lumiturvallisuusvälineet puoleen hintaan. Retket sopivat kaiken tasoisille liikkujille, eli aikaisempaa kokemusta takamaastoissa laskemisesta ei vaadita. Kaikille retkille tulee ilmoittautua etukäteen, jotta voimme varmistaa sopivat ryhmät jokaiselle.

 

Varaa retkesi sähköpostilla vuokraamo@sportcorneryllas.fi tai soita 0207120460.

Maastohiihdon ja polkujuoksun tekniikkaopetus.

Maastohiihto tekniikka vapaa / perinteinen

90   €/hlö, kesto 75 min

110 €/hlö, kesto 90 min

 

Polkujuoksun tekniikkatunti

30 €/hlö, kesto 60 min

 

Hiihto- ja juoksutekniikkatunti on asiakkaan tarpeista lähtevää opetusta. Tekniikan oppiminen vaatii paljon toistoja, joten hauskuutta unohtamatta hiomme harjoituksia. Hiihdossa ja juoksussa pätevät tietyt lainalaisuudet eli pureudumme myös niihin. Paremman tekniikan opittuasi nautit hiihdosta ja juoksusta vielä enemmän!

 

Elämyshölkkä 

80 €/hlö, kesto 2-3h

 

Lähde mukaan unohtumattomalle polkuseikkailulle! Retki voi suuntautua esim. Pirunkuruun tai Kukakselle. Asiakkaan toiveita kuunnellaan ja räätälöidään asiakkaan tasolle sopiva reitti. Yhdessä oppaan kanssa sinun tarvitsee vain nauttia ympäröivästä luonnosta ja polkujuoksusta.

 

Ilmoittautumiset viim. 24 h ennen tuntia
rthyvinvointipalvelut@gmail.com tai 0400 831 667.

Varaa tunnit tästä

Katso uusimmat kuvat retkiltämme