Ohjatut retket ja opastukset

VARAA VÄLINEET TÄSTÄ

Välinevuokrauksen lisäksi talvisin Sport Corner Ylläs tarjoaa opastettuja retkiä. Talvella 2021 aloitimme huippusuositut ski touring ja Bike to Ski -retkemme, joita jatketaan tulevana talvena. Osallistujamäärä näille retkille on rajattu, joten varaa paikkasi ajoissa. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta tai välineitä.

Kesällä 2022 jatkamme suosittuja, ilmaisia polkujuoksuretkiämme. 

Näille noin tunnin mittaisille yhteisjuoksuille ovat tervetulleita kaikki halukkaat. Osallistujilla on mahdollista testata Dynafitin polkujuoksukenkiä ja saada pieniä alennuksia tuotteista. Ilmoitamme retkien aloituksesta facebookissa.
-In trails we trust. 

Talvella skinnataan lähituntureille kokeneen oppaan johdolla

 

Lähde nauttimaan takamaastojen koskemattomista lumista kokeneen oppaan johdolla. Järjestämme retket asiakkaiden taitotason ja toiveiden mukaan niin, että kaikki pääsevät nauttimaan lajista ja luonnosta. 

 

Viikoittaiset skinnausretket lähitunturille joka tiistai ja torstai. Lähtö klo 12.00, retken kesto n. 3 h. Osallistujamäärä min. 2 hlöä, max. 6 hlöä.  Hinta 95 €/hlö sis. skinnaus- ja lumiturvallisuusvälineet ja opastuksen. Omilla välineillä hinta 60 € sis. opastuksen.

 

Bike to Ski – tätä et voi kokea muualla! Skinnausvälineet pakataan mukaan ahkioon ja sähköpyörillä ajetaan tuntureiden läpi Kotamajalle. Kotamajalta lähdetään valloittamaan tuntureita, skinnattavissa on Pyhätunturi ja Lainio. Skinnauksen jälkeen Kotamajalla on mahdollista nauttia päivän keitto tai paistella makkaraa kodalla.
Retken kesto n. 5–6 h. Osallistujamäärä min. 2 hlöä, max. 6 hlöä. Hinta 195 €/hlö sis. sähköpyörän, skinnaus- ja lumiturvallisuusvälineet ja opastuksen. Omilla välineillä hinta 160 € sis. sähköpyörän ja opastuksen. Retket järjestetään sopimuksen mukaan.

 

Varaathan skinnausreissulle päälle sään vaatimat varusteet sekä lisäksi taukotakin, vaihtohanskat ja juomaa. Varmista myös, että sinulla on tarvittavat vakuutukset voimassa. Omilla välineillä retkille osallistuville vuokraamme lumiturvallisuusvälineet puoleen hintaan. Retket sopivat kaiken tasoisille liikkujille, eli aikaisempaa kokemusta takamaastoissa laskemisesta ei vaadita. Kaikille retkille tulee ilmoittautua etukäteen, jotta voimme varmistaa sopivat ryhmät jokaiselle.

Varaa retkesi tästä sähköpostilla

Tervetuloa polkujuoksemaan kanssamme!

 

Järjestämme kaikille avoimia yhteisjuoksulenkkejä 7.6. alkaen joka tiistai klo 18:00. Tule kanssamme polkujuoksemaan Ylläksen kauniisiin maisemiin!

 

Samalla sinulla on mahdollisuus testata Dynafit-polkujuoksukenkiä ja saada pientä alennusta juoksutuotteista. Huomaa, että testikenkiä on rajallinen määrä eli otathan myös omat kengät aina mukaan lenkille.

 

Juoksulenkin kesto noin tunti, reitit ja teemat vaihtelevat vetäjien mukaan, tarkista tämän viikon teema Facebook tai Instagram -tileiltämme.

 

Osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta polkujuoksusta, kuntoa saisi olla sen verran että jaksaa tunnin leppoisasti hölkkäillä.


- In Trails we Trust -

 

Kysy lisää