Tiistaisin ja torstaisin järjestämme skinnausretken Ylläksen lähitunturille. Tunturi valitaan olosuhteiden mukaan, yleensä kohteena on Kesänkitunturi tai Kellostapuli. Lähtö tapahtuu Sport Corner Ylläkseltä klo 12.00, retken kesto n. 3 h. Osallistujamäärä min. 2 hlöä, max. 6 hlöä. Hinta 125 €/hlö sis. skinnaus- ja lumiturvallisuusvälineet ja opastuksen. Omilla välineillä hinta 85 € sis. opastuksen.

Järjestämme retket aina asiakkaiden taitotason ja toiveiden mukaan niin, että kaikki pääsevät nauttimaan lajista ja luonnosta. Olemme suksilla ylä- ja alamäessä 2-3 tuntia, ryhmän toiveiden ja olosuhteiden mukaan. Opas valitsee ryhmälle sopivat ja turvalliset nousu- ja laskureitit. Paluu Sport Cornerille on yleensä klo 14:30-15:30 välillä.

Skinnausretkillä on mahdollista testata Dynafitin uusimpia ja kevyimpiä skinnaus- ja vapaalaskuvälineitä. Vuokraamostamme löytyy suksia leveyksissä 74-107 mm ja monoja 950-1450 g.

Varaathan skinnausreissulle päälle sään vaatimat varusteet sekä lisäksi taukotakin, vaihtohanskat ja juomaa. Varmista myös, että sinulla on tarvittavat vakuutukset voimassa. Omilla välineillä retkille osallistuville vuokraamme lumiturvallisuusvälineet puoleen hintaan. Retket sopivat kaiken tasoisille liikkujille, eli aikaisempaa kokemusta takamaastoissa laskemisesta ei vaadita. Kaikille retkille tulee ilmoittautua etukäteen, jotta voimme varmistaa sopivat ryhmät jokaiselle.

Varaa retkesi sähköpostilla vuokraamo@sportcorneryllas.fi tai soita 0207120460.