TALVELLA SKINNATAAN KOKENEEN OPPAAN JOHDOLLA

Oli lajisi sitten vapaalasku, randoilu, skinnaus tai laskettelu rinteessä, paras tapa nauttia Ylläksen takamaastojen koskemattomista lumista on lähteä liikkeelle kokeneen oppaan johdolla. Viikoittaiset skinnausretket lähitunturille järjestetään joka tiistai ja torstai.

Lue lisää

BIKE TO SKI – TÄTÄ ET VOI KOKEA MUUALLA!

Skinnausvälineet pakataan mukaan ahkioon ja sähköpyörillä ajetaan tuntureiden läpi Kotamajalle. Kotamajalta lähdetään valloittamaan tuntureita, skinnattavissa on Pyhätunturi ja Lainio. Skinnauksen jälkeen Kotamajalla on mahdollista nauttia päivän keitto tai paistella makkaraa kodalla.

Lue lisää

MAASTOJUOKSUN JA HIIHDON TEKNIIKKA­OPETUS

Hiihto- ja juoksutekniikkatunti on asiakkaan tarpeista lähtevää opetusta. Tekniikan oppiminen vaatii paljon toistoja, joten hauskuutta unohtamatta hiomme harjoituksia. Hiihdossa ja juoksussa pätevät tietyt lainalaisuudet eli pureudumme myös niihin. Paremman tekniikan opittuasi nautit hiihdosta ja juoksusta vielä enemmän!

Lue lisää

TERVETULOA POLKUJUOKSEMAAN KANSSAMME

Järjestämme kaikille avoimia yhteisjuoksulenkkejä 13.6. alkaen joka tiistai klo 18:00. Tule kanssamme polkujuoksemaan Ylläksen kauniisiin maisemiin!

Lue lisää