Kaikkien aikojen VUOKRAAMO JA HUOLTO Äkäslompolossa

020 712 0460

Sport Corner Ylläs on urheiluvälinevuokraamo, jonka valikoimista löydät välineet Ylläksen alueen ulkoaktiviteetteihin ympäri vuoden – maastohiihtoon, pyöräilyyn, skinnaukseen, retkeilyyn sekä vesille!

Vuokraamostamme löydät laadukkaat välineet koko perheelle tai vaativammallekin harrastajalle, etsit sitten sähköpyöriä, ski touring-välineitä tai hiihtosettiä.

 

Tervetuloa vuokraamoomme Äkäslompoloon!

Lue lisää
Pyöräily tunturissa

Vuokraa pyörä ja tutustu Ylläksen

hienoihin pyöräreitteihin.

Hiihtäjä

Sopivat ja huolletut välineet kaiken tasoisille hiihtäjille.

Lumikengät ja -sauvat

Valikoimastamme löytyvät myös lumikengät, liukulumikengät sekä ahkiot.

Myymälän laadukas valikoima

Ylläs on ulkoilma-aktiviteettien ykkönen – ja ottaaksesi siitä kaiken irti tarvitset toimivat ja laadukkaat välineet ja varusteet. Myymälästämme löydät välineitä ja varusteita edustamiimme lajeihin.

 

Meillä on talvella tarjolla laaja valikoima välineitä maastohiihtoon. Kesällä valikoima puolestaan muokkautuu pyöräilyyn sopivaksi. Henkilökuntamme on ulkoilua rakastava joukkio, jolta saat varmasti asiantuntevaa apua oikeiden tuotteiden valinnassa.  

 

Voit hankkia meiltä myös Sport Corner Ylläs -lahjakortin! Lahjakortti on voimassa vuoden ostohetkestä ja käy maksuvälineenä vuokrauksiin tai myymälän tuotteisiin.

 

Vuokraamomme sijaitsee Äkäslompolon keskustassa Jounin kauppakeskuksessa. Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa, niin pysyt ajan tasalla uutuuksista, tarjouksista ja tapahtumista!

Katso yhteystietomme
Yhteydenottokuvake

Tule tutustumaan monipuolisen valikoiman välinevuokraamoomme!

VARAA VÄLINEET TÄSTÄ

Miksi valita Sport Corner Ylläs?

Laaja valikoima, urheiluvälineet, Sport Corner Ylläs

Laaja valikoima

Saat meiltä laajan valikoiman erilaisia tuotteita pyöräilyyn, hiihtoon sekä muihin aktiviteetteihin. Asioidessasi kanssamme saat kätevästi kaikki varusteet saman katon alta.

Ammattitaitoinen henkilöstö, urheiluvälineiden vuokraus, Sport Corner Ylläs

Ammattitaitoinen henkilöstö

Henkilöstömme on ystävällistä sekä ammattitaitoista. He auttavat sinua mielellään kaikissa tuotteisiin tai vuokraamiseen liittyvissä asioissa ja vastaavat sinua mahdollisesti askarruttaviin kysymyksiin.

Kaluston kunto, urheiluliike Sport Corner Ylläs

Kaluston kunto

Vuokrattava kalustomme koostuu laadukkaista merkeistä ja pidämme jatkuvasti huolta kaluston kunnosta. Vuokratessasi varusteet meiltä voit luottaa siihen, että saat käyttöösi laadukkaat, huolletut välineet.

Vuokratessasi välineitä kannattaa varaus tehdä etukäteen

Erityisesti sesonkiaikana kannattaa varaus urheiluvälineistä tehdä mahdollisimman paljon etukäteen, jotta saat varmasti haluamasi välineet ja varusteet käyttöösi oikeassa koossa. Varaus on riskitöntä, sillä voit peruuttaa tai muuttaa sitä vapaasti. Ilmoitathan muutoksista kuitenkin viimeistään edellisenä päivänä.

 

Varauksen voit nopeiten tehdä suoraan alla olevasta linkistä. Voit toki myös soittaa tai lähettää meille sähköpostia. Huomaathan, että vuokrauksiin meillä käyvät kaikkien tavallisten maksutapojen lisäksi myös Edenred, ePassi ja Smartum setelit ja mobiilimaksut.

VARAA VÄLINEET TÄSTÄ